RC Spartak U14 víťazne na Trnava 7s

Trnavskí ragbisti dokázali zvíťaziť na domácom turnaji Trnava 7s. Turnaja sa zúčastnili okrem domáceho RC Spartak ešte 1. RC Slovan Bratislava a RUC Piešťany.

Turnaj otvorilo stretnutie RC Spartak Trnava proti 1. RC Slovan Bratislava. Mužstvo belasých dievčat a chlapcov podalo veľmi dobrý výkon a dokázalo poraziť nekoncentroaných domácich. Spartakovci robili hrubé chyby v defenzíve, kvôli ktorým inkasovali dve päťky. Keď sa k tomu pridala aj zbrklosť v ofenzívnej časti, tak z toho bol konečný výsledok 5:10 v prospech belasých. V zápase Spartakovci bohužiaľ prišli aj o Adama Koštiala, ktorímu želáme skoré uzdravenie. Slovan pokračoval v druhom zápase na víťaznej vlne, keď zdolal Piešťany 20:10. 

V ďalšom zápase Spartak podal zlepšený výkon, keď zdolal jednoznačne Piešťany 40:5. Treba však podotknúť, že Piešťany mali jasne najmladší tím v kategórii U14 na turnaji. V zápase podali za červenočiernych dobré výkony Adam Buček, Marko Hambálek a nový junior v trnavskom drese Adrián Koszeghy. Do ďalšieho zápasu so Slovanom išiel Spartak pod tlakom. Na víťazstvo v turnaji bolo potrebné zvíťaziť minimálne o 2 položenia. Prístup hráčov bol však oproti prvému zápasu diametrálne odlišný. Viac nás potiahli individuality ako kapitán Adam Buček a Adrián Koszeghy. Dobrý výkon však podali všetci chlapci, čo sa odrazilo na konečnom výsledku v pomere 40-0. Spartak následne potvrdil triumf výhrou nad Piešťanmi 35:5. Za Spartak nasúpili aj dvaja hráči z RK Bratislava, ktorým ďakujeme za podporu.

Zostava RC SPARTAK U14: Adam Buček, Adam Koštial, Adrián Koszeghy, Christopher Báto, Marko Hambálek, Marián Cipar, Martin Berešík, Richard Veleg. Tréner: Lukáš Koštial

 

 

RC Spartak Trnava XML Feed